gMaps Browser

gMaps Browser 1.0

Prima alternatief voor Google Maps op iPhone, iPad en iPod touch

VOOR

  • Veel functies uit Google Maps

TEGEN

  • Geen routeplanner

Uitmuntend
8

Wil je Google Maps terugbrengen naar je iPad (na het verlies van de dienst) dan is gMaps Browser een goede oplossing. De gratis app lijkt erg op de voormalige kaarten-app op iPhones, iPads en iPods.

Doordat gMaps Browser gegevens uit de kaartendatabase van Google haalt, werkt de dienst net als Google Maps op Android (en voorheen op iOS). Je zoekt gemakkelijk naar plaatsen en past het type kaart naar wens aan. Zo wissel je tussen straten en satellietfoto's en tover je met groot gemak bus- en treinverbindingen op het scherm. Ook is er een speciale laag voor het weer per regio. De interface van gMaps Browser is intuïtief en werkt met 2 menu's die je met een veegje opent: links vind je kaartentypes en rechts de zoekbalk voor plaatsen.

Dankzij gMaps Browser heb je een groot deel van de Google Maps-ervaring terug op je iDevice, Street View inbegrepen. Vanuit de bovenhoek sleep je pegman, het bekende oranje mannetje, naar een plek op het scherm. Straten kleuren blauw als Street View beschikbaar is, wat vrijwel overal werkt. Ben je trouwens een fan van digitale tripjes in Street View, dan raden we dit artikel aan. Wat mist in gMaps Browser is de Google's routeplanner: die is nu exclusief voor Android-gebruikers.

Baal je dat Google Maps niet meer beschikbaar is op je iPhone, iPad of iPod touch? Verzacht de pijn met gMaps Browser, dat dichtbij de échte Google-ervaring komt. Je moet het zonder routebschrijvingen doen, maar geniet van alle andere functies.

Meeste downloads Kaarten & GPS voor Iphone

Meer
gMaps Browser

Download

gMaps Browser 1.0

Beoordelingen about gMaps Browser